lunes, 12 de marzo de 2018

viernes, 9 de febrero de 2018

viernes, 17 de febrero de 2017

Cancel.lació Cursa Torrefarrera 2017La Junta del C.E. Rural Rural Runners Torrefarrera hem hagut d´acordar i  prendre la decisió més difícil i dolorosa des que varem engegar aquest projecteara ja fa 6 anys . Aquesta decisió és la de cancel.lar l'edició 2017 de la Cursa.  Des de fa 6 setmanes ja havíem engegat els preparatius per tornar a compartir un dia meravellós amb vosaltres , repetint el format dels altres anys i incloent-hi una nova distància de 5 Km pels que us voleu iniciar en aquest mon.


El motiu d´aquesta decisió és que el solapament d'actes al nostre municipi aquell mateix cap de setmana( 29,30 d'abril i 1 de maig) , fa que malauradament no puguem garantir ,ni la preparació, ni el bon funcionament de la Cursa per tal de donar-vos tots els serveis que us hem ofert aquests darrers 5 anys.

L'any passat , per sorpresa i sense previ avís, ja ens vam trobar en aquesta mateixa situació . Amb molt d'esforç i voluntat ho vam poder superar i vam tirar endavant la Cursa, però enguany, després de deixar molt clares les nostres peticions abans d´emprendre els preparatius ,  i essent aquestes  acceptades per les organitzacions implicades,  ens tornem a assabentar per les  xarxes socials que el mateix cap de setmana coincideix a Torrefarrera i al mateix lloc, un altre event de gran format.

 El C. E. Rural Runners únicament havíem demanat un cap de setmana a l'any ( que s´escau en 1 de maig des de la seva 1ª edició ) per organitzar la vostra Cursa, la de tots; però aquest cap de setmana ens trobem amb aquest esdeveniment,que fa que sota el nostre punt de vista (per incompatibilitat de dates ,manca de recursos materials , humans , econòmics , etc...) els participants i corredors  hagin d'escollir entre un concert musical i una activitat esportiva.


Per últim , esperant la comprensió i el respecte de tots els estaments implicats davant  d´aquesta difícil decisió  , volem agrair a  tots els corredors , patrocinadors, col.laboradors i organismes la seva implicació i confiança en la Cursa en totes les seves edicions . Als voluntaris us hem deixat pel final , per mostrar-vos que l´ agraïment especial que us tenim . Confiem i desitgem tornar a coincidir  tots plegats   en properes edicions .

MOLTES GRÀCIES  A TOTS/ES I VISCA TORREFARRERA

CLUB ESPORTIU RURAL RUNNERS TORREFARRERA

domingo, 1 de mayo de 2016

miércoles, 9 de marzo de 2016


Inscripcions Obertes
 
 
5ª Cursa Popular de Torrefarrera
 
...I en les properes setmanes obrim les inscripcions infantils

miércoles, 2 de marzo de 2016

 
DIUMENGE 01 DE MAIG DE 2016
 
 
5ª CURSA POPULAR DE TORREFARRERA
 
Ja teniu tota la informació en aquest blog
 
En breu obrim inscripcions !!!!

domingo, 13 de diciembre de 2015

        Un any més , el Club Esportiu
 RURAL RUNNERS TORREFARRERA 
 us convida a tots/es al
     CORRENADAL 2015 !!!
 
Activitat popular i gratuïta,  oberta a tothom , per de donar el tret de sortida d'aquestes Festes de Nadal.
 
Us esperem a Torrefarrera el proper diumenge dia 20 a les 10:00 a l'Institut Joan Sala, per sortir a trotar i després brindar per unes Bones Festes !!!